Kosten

Kennismaking vrijblijvend en eerste 30 minuten gratis
Uurtarief Echtscheidingsmediation € 155,- (incl. BTW)
vast tarief Convenant € 232,50,- (incl. BTW)
vast tarief Ouderschapsplan € 232,50,- (incl. BTW)
vast tarief Draagkracht- en Alimentatieberekeningen € 155,- (incl. BTW)
Griffierechten p.p. € 144,-
Griffierechten p.p. met Toevoeging € 39,50
Uurtarief Bedrijven € 187,55 (incl. BTW)
Reiskosten € 0,25 p/km  (excl. BTW)

TOEVOEGING: Als MfN-register Mediator mag ik gesubsidieerde rechtsbijstand voor jullie aanvragen. Of je hiervoor in aanmerking komt hangt af van je inkomen en vermogen; kijk voor meer informatie op de website van de Raad voor Rechtsbijstand www.rvr.org  en zoek op “Toevoeging”. Wanneer je een toevoeging krijgt betaal je alleen een eigen bijdrage voor de mediation en de rechtbankprocedure + € 39,50 griffierechten. In dat geval zijn jullie voor maximaal € 145 p.p. gescheiden.

Er zijn mogelijkheden om (een gedeelte van) de kosten vergoed te krijgen via de rechtsbijstandsverzekering. Dit hangt af van de polisvoorwaarden en informeer daarom bij jullie verzekeraar.

Ik werk al jaren samen met een advocate uit Leiden, waarmee ik een gunstige vaste prijsafspraak heb kunnen maken. Hierbij inbegrepen zit de juridische check van het convenant en ouderschapsplan, een gesprek van een uur waarin zij de juridische procedure toelicht en waarin we samen nog eenmaal door de afspraken lopen, en tenslotte de gehele juridische afwikkeling bij de Rechtbank (inclusief de inschrijving van de scheiding bij de gemeente). Ook werkt zij op basis van een Toevoeging, waardoor de kosten voor de juridische afwikkeling in dat geval gedekt worden door de Toevoeging.

Locatie

Scheidingsmediation: Veel mensen vinden het prettig wanneer de mediationgesprekken bij hen thuis plaatsvinden, ik kom dan ook graag naar jullie toe. Mocht het voor jullie fijner zijn om ergens anders af te spreken, dan heb ik verschillende opties in de regio.

Arbeidsmediation: Veelal vinden de mediationgesprekken plaats in een gespreksruimte van het bedrijf. Indien gewenst kan er ook een externe gespreksruimte worden gereserveerd.

De gesprekken vinden in principe tijdens kantooruren plaats, er zijn soms mogelijkheden voor afspraken in de avonduren en/of het weekend.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) bij Mediation Leiden

WakaWaka

IMG_1679

Voor elke geslaagde mediation wordt een gedeelte van de omzet gedoneerd aan de WakaWaka Foundation en daarmee helpt elke cliënt een heel gezin in een ontwikkelingsland of een gezin in een noodsituatie aan veilig en betrouwbaar licht via een super efficiënte Solar Ledlamp de WakaWaka Light. Dit komt ten goede aan de schoolprestaties van de kinderen, veiligheid door het overbodig maken van gevaarlijke kerosinelampen, economische groei door langer kunnen doorwerken en uiteindelijk dus een betere toekomst voor diegenen die het nodig hebben!

Voor meer informatie kijk op: www.waka-waka.com

Top